There was an error in this gadget

Nuffnang Glitterati

Akhirnya..Terima kasih banyak-banyak Cik Nuffnang ek, semoga pertolongan kamu direstui..ceyhhh wahhh..Akhirnya dapat jugak status glitterati aku. Maklum la aku ni blogger baru nak naik katakan..benda macam ni penting kot. blurrrppppsss..


Kalau korang status glitterati hilang tengok terms and conditions dekat bawah ni. Mana la tahu kot ada yang kena-mengena/sepupu/sedara antara ayat-ayat kat bawah ni. Translate sendiri je la ek. :)

Terms and Conditions:

* The Loyalty Program is open to exclusive Nuffnang bloggers where "exclusive" is defined as not having any advertisement unit being placed on the user’s blog that originates from South East Asia ad network, or any other ad network that Nuffnang deemed as a direct competitor.
* Loyalty Program membership cannot be backdated to allow for benefits to be earned prior to joining the program.
* Glitterati status may be lost if for any reason we are unable to detect a Nuffnang ad on any of your registered blogs (e.g. if your blog is taken private, has been suspended, or your blog server suffers a prolonged failure), or any blog does not receive any traffic for an extended period of time.
* Any users found to intentionally defraud the system by manipulating the rules to be included in the Loyalty Program will be banned for an indefinite period of time.
* Nuffnang reserves the right to restrict or ban any users from the Loyalty Program without reason or cause.
* Nuffnang reserves the right to alter the Terms and Conditions.

Status Gliteratti Hilang !

GLITTERATI
Sebelum tu nak tanya sikit, korang tahu ke apa bendanya ni..Bagi yang tahu buat tahu je ek, yang tak tahu korang explore la sendiri..Klik "Nuffnang" bagi yang kurang pandai tidak tahu..

korang tengok gambar di bawah ni :


Aku punya blog bukannya gempak/tinggi sangat trafik macam otai-otai blogger yang lain, update pun kurang dah sekarang sebab busy dan income cukup-cukup makan je tapi Cik Nuffnang hilangkan status Afiq. Harga sebenar CPC 25sen, sekarang dah tukar 15sen. Perrgghh 60% dah jauh berbeza tuhhh. Cik Nuffnang, maafkanlah saya jikalau saya ada buat silap yang terasa hati..Kembalikan status Glitterati saya..Tak apa, sebelum ini aku dah hantar ticket dekat Cik Nuffnang, tunggu sahaja la apa respon dia nanti. Harap-harap kembalikan semula status glitterati..Amin

Malaysian Police Car

Today i've got something interesting to share..korang nak tahu ke tak nak ikut korang punya pasal la kan..hehe..
Dah baca tajuk kan? Kereta polis Malaysia je? yelaa..ni je yang dapat share..tapi kalau korang nak tahu topik ni dekat 2 jam jugak ak cari..penat la jugak katakan, tapi gambar je laa.semuanya dibawah..ok lah, straight to the point..


PROTON SAGA















PERODUA KANCIL













PROTON SATRIA












PROTON WAJA










PROTON PERDANA V6









NAZA













MITSUBISHI LANCER EVO









KIA FORTE














TOYOTA CAMRY












CHEVROLET CRUZE












CHEVROLET CAPTIVA












NISSAN X-TRAIL


























SORENTO












Kat atas tadi semuanya yang di Malaysia..Hebat tak Polis Malaysia? Jadi kepada pelumba-pelumba atau penganas-penganas berhati-hati lahh iyaa..Malaysia ni bukan macam games Need For Speed..yang lagi menakjubkan polis UK pakai kereta Proton buat patrol car..kalau korang tak percaya tengok gambar kat bawah ni..

UK POLICE PROTON CAR












Gambar kat atas dah lama..sekarang UK dah maju, dyorang tak pakai dah kereta kat atas ni..
Amacam semua ni? Tabik hormat kat PDRM sekarang ! ahaha..1 Malaysia ! thanks for usha-usha my blog..:D

My Lucky Day !




Yessss...hari ini hari bertuah saya..nak tahu kenapa? Hari ini 5 Disember 2011 saya pergi buat ujian statik senang cakap ujian komputer laa..kenapa dengan ujian komputer? ahaha..maksud saya ujian komputer ujian buat lesen memandu..saya pergi ujian memandu dan saya pass ujian tu..selama ni saya mana pernah baca buku lesen yang dyorang bagi tu cuma belek2 je..belek2? pe benda tu? belek2 maksudnya cuma buka mukasurat buku tapi tak baca, senang kata bahasa orang putih "skip" ..betul ke? betul je lahh..markah yang saya dapat 42/50..ngam-ngam..ngam-ngam? aduhh..faham dokkk? ngam-ngam ialah nyawa-nyawa ikan lorhh..markah yang dyorang nak cuma 42 ke-atas..kalau 41 maksudnya gagal..jadi senang cerita saya bernasib baik laa..*kepada sesiapa yang tak ambil lesen lagi tak perlu baca buku, korang bertawakal sahaja..lulus nasib, gagal redha je..hahah..saya nasihatkan baik korang baca buku la lagi bagus..usaha tangga kejayaan kn? ok..semoga korang berjaya pulak nanti..:)

Sejernih Sinar Matamu???



 Salam para blogger sekalian..entry ni adalah semata-mata tentang video clip..ak pun tak tahu macam mana ak boleh layan video clip ni, hardcore2 ak pun boleh layan video macam ni..Dalam masa2 ak search blog terjumpa la satu blogger ni share tentang video ni..ntah la nak ckap macam-mana, korang tengok je lah sendiri..


Amacam?? ahahahah...

Update 2011 *** (Kesumbatan)



Smekom Datuk..aduhh. Lama gilerr ak xupdate blog..Busy bohhh, bnyak kerja kena buat lagi..Baru-baru ni, xbaru sangat laahh cuma 2 minggu lepas jerr..Nak tahu ap? toksoh tau laa..hakha..ganu-ganu kiterr..
2 minggu lepas ak prgi bandar indera mahkota hanya semata-mata nk wt lesen motor..Olohhh, bkan jauh pun..
Dekat ajerrr la demo..tp ntah laa..sumbat ni xtau nak update psal ap..hehe..k la chowwwww..