There was an error in this gadget

HAPPY !!



Perrggghhh lama tak update neyyyhhhh.
Today ! Suka sangat2 ni. usaha tangga kejayaan. hahaa
masa kat kolej tadi lepas class habis, ak pergi Maybank nak wat akaun SSPN. pastu buat laaaaaa.
pastu three pulak. ahaha. tak lawak pun laa.
Ok laa. straight to jalan highway. arini ak ada class bussiness contemp, lepas habis class ak pergi bank buat akaun SSPN laa. dah siap semua tu ak pergi kolej semula nak hantar borang SSPN tu. ak hantar borang tu kat kakak marketing nama dy kak wati. korang bukan kenal pun. kak wati tu baik mu tauu dokkk?! ahaha.
dah hantar borang lepak2 la kat depan(ruang tamu). dalam keadaan lepak tu, en. azwan tak silap ak nama abg tu, ntah laa apa nama dy.

en. azwan : afiq, dah check result sems lepas?
afiq cruise : belum lagi.
en. azwan : pergi la on9 check, kalau malas nak on9 pergi bilik en. Is semak dekat situ.
afiq cruise : ok, saya pergi bilik en. Is laa check. malas nak on PC.
en. azwan : en. Is ada kat bilik dy. pergi la check.

ak pun pergi ke bilik en. Is.....dah masuk bilik en. Is, ak pun tanya en. Is. en. Is, saya nak check result untuk sems lepas.
KHAIRUL AFIQ, NO I/C 93070106****.
awak dapat A+ , 4FLAT Semester 1 ni.

gilerrr terkejut siooottt. ak rasa ak buat assignment simple je. presentation pulak ntah pape.
tiba2 je 4flat. tu laa rezeki katakan. harap2 ak bleh kekalkan sampai bila2. doakan ak yup.
:D

No comments:

Post a Comment